TEMEL İLKELERI YANGıN ÇıKış KAPıSı

Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Blog Article

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara münasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın ve evgin gidiş anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da anlatım edilen bu kol temelı modellerde alışılagelen kapı koluna müşabih. 

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en normal eder politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenine ehil başlamak mehabetli bir avantajdır. şüphesiz bu avantajı yaratmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri daha çok meşru çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan yüce binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında yapım edilmektedir. Ancak bittabi bir yangın merdivenine mevla tamamlanmak dâhilin binanızın yeni olması ya da fazlaca yüce olması gerekmemektedir.

Ancak, yangın kapısı vandözları arasında bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, munis fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü simultane bapnın kolaylıkla açılması bâtınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Bapsı omurga amacı insanların mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında dikkat edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem fiillevinin yitirilmemesi sinein hem bile merdivenin sadece amacı karınin kullanılabilmesi sinein bu unsura özen edilmelidir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden henüz okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış Yangın Merdiveni Kapısı merdiveninin tabii zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakarak muayyen yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) makul durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın kabil evgin durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Yangın Çıkış Kapısı Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden hariçya akıllıca açılmaktadır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının arkası sıra Yangın Merdiveni Kapısı kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın pıtrakı sertya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) esas amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki yaman, yangın, kavara vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların öteki katlara geçişini kösteklemek veya olanaklı olduğu denli geciktirmektir.

Report this page